Gotland

Gotland är perfekt för skolresor. Upplev en magisk ö med vacker natur och spännande medeltida atmosfär i Hansestaden Visby. Vi erbjuder fyra äventyr i Visby, ett i Stenkyrka och ett kombinerat Fårö/Visby äventyr. Alla äventyr är fullspäckade med spännande och roliga aktiviteter.

Åland

Spänningen börjar redan på Ålandsfärjan. Väljer Ni Åland möts Ni av en mysig ö med glittrande hav, skärgårdsmiljöer, fantastiska solnedgångar och ett stort utbud av roliga aktiviteter. På Åland erbjuder vi fyra olika skolreseäventyr både i den mysiga staden Mariehamn och i det idylliska samhället Eckerö.

Stockholm

Vill Ni uppleva det bästa av vår huvudstad har vi fem olika äventyr att erbjuda i Stockholm. Ni kan t.ex. få besöka det roliga tivolit Gröna Lund, Cosmonova, Prison Island, Naturhistoriska riksmuseet samt prova Sumobrottning, Bull riding, Gokart och Laserfortet. Stockholms rika utbud av nöjen och kultur gör staden till ett perfekt resmål.

Göteborg

Om Ni är intresserade av att besöka Sveriges trevligaste storstad har vi fem härliga äventyr att fresta med. Aktiviteter som erbjuds är t.ex. Liseberg, Universeum, Laserdome, Waterballs, Sumobrottning, Gokart, tur med paddanbåt och mycket mer. Som upplagt för en riktigt rolig klassresa.

Öland

Öland har ett brett utbud av natur, kultur och roliga aktiviteter. Väljer Ni Öland kan Ni få prova på Zorbfotboll, Sumobrottning, Gladiatorkamp, bada i äventyrsbad, besöka Borgholmsslott, köra gokart och många andra roliga aktiviteter. På den fina anläggningen Ekerum får Ni även njuta av en bastukväll med bad i poolen eller i havet.

Bornholm

Bornholm har alltid varit ett populärt resmål för skolklasser. Ni får uppleva storslagna miljöer och närhet till havet. Aktiviteter som ingår i detta äventyr är t.ex. utflykt till en sjö där Ni får välja på en mängd olika actionfyllda aktiviteter. Rapelling, Rubber boat-stafett och Wild Wire utlovar garanterat adrenalin och pirr i magen. Ni får även besöka natur Bornholm samt se en fascinerande rovfågelshow.

Oxelösund

Ett härligt program fullspäckat med roliga aktiviteter med inriktning på att stärka Er som grupp. Ni får lösa uppgifter tillsammans i de olika questarna (som Fångarna på fortet), prova saltotrampolin, klättervägg samt prova bananbåt, kajakpaddling eller hinderbana. Buss från Stockholm ingår tur & retur.

Åre

Åre är ett perfekt alternativ för alla som gillar actionfyllda, roliga och annorlunda aktiviteter. Ett axplock av det som går att välja mellan är Zorbing, Waterballs, Äventyrsbad, Outdoor-laser combat och Stand up paddelboard. Miljön är fantastisk, särskilt under den härliga upplevelsen: Bastuflotte.

Bohuslän

Bohuslän är vårt nyaste äventyr med spännande bergsklättring, härlig fisketur och skön SPA-kväll. Miljön är magisk med glittrande hav och skärgårdsidyll. Möjlighet finns att boka till besök på Nordens Ark eller guidning av hällristningarna vid Tanumshede.

Kalmar

Häftiga aktiviteter, Kalmarslott, Äventyrsbad och Laserdome.

Utö

Teambuilding, Bumperball, Zorbing och kajaktur i skärgårdsmiljö.

Sälen

Spännande höghöjdsbana, 5-kamp och äventyrsbadet Experium!

Kläppen

Upplev adrenalinet och glädjeruset när du susar nedför backarna i Kläppen! Den vita snön som glittrar i solskenet och de vackra vyerna när du är på toppen är oslagbart. Vi erbjuder två härliga paket beroende på om Ni vill ha ”all inclusive” med en massa häftiga aktiviteter i De luxe programmet eller om Ni vill sköta matlagningen själva och fokusera på skidåkning.