Boka klassresan av oss!

Välj mellan 24 destinationer och över 30 olika äventyr där ”allt” ingår: spännande aktiviteter, mäktiga naturupplevelser, kost, logi och transporter.
Har Ni egna önskemål lyssnar vi och skräddarsyr ett program för just Er klass. Med 16 års erfarenhet vet vi vad en bra skolresa ska innehålla.

Att åka på skolresa är något alldeles speciellt. Vänskapsband knyts, laganda stärks och livsminnen skapas.
Målsättningen är att alla ska hitta just sin drömskolresa.

Välkommen med Er förfrågan.

Våra destinationer

Gotland

Gotland är perfekt för skolresor. Upplev en magisk ö med vacker natur och spännande medeltida atmosfär i Hansestaden Visby. Vi erbjuder fyra äventyr i Visby  och ett kombinerat Fårö/Visby äventyr. Alla äventyr är fullspäckade med spännande och roliga aktiviteter.

Köpenhamn

Upplev härlig stadsmiljö, magi på Tivoli och spännande Experimentarium

Danmarks mysiga huvudstad är full av caféer, butiker och några av de bästa restaurangerna i Skandinavien. Vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner utgör en perfekt blandning av gammalt och nytt. En tur genom staden garanterar att du stöter på färgglada fantastiska fasader och grönskande parker, välkommen till Köpenhamn!

London

London är en svindlande blandning av kultur i världsklass, mode, mat och fest. Det är en stad där två tusen års historia kan stå sida vid sida med glänsande nya skyskrapor. I London får Ni uppleva tre av stadens absoluta huvudattraktioner, Madame Tussauds, London Eye och London Dungeon.

Berlin

Upplev Tysklands mäktiga huvudstad Berlin.
Våra program är fyllda med spännande sevärdheter och guidningar.
Se Berlinmuren, koncentrationslägret Sachenhausen samt Topographie des Terrors.
Staden har även ett rikt utbud av shopping, kultur, mysiga restauranger och caféer.

Sarajevo

Upplev kultur, historia och fantastiska vyer i Sarajevo.
Här finns aktiviteter som Rafting på floden Neretva, grillkväll på stranden, sightseeing i städerna, Jeepsafari, besök på wartunnel eller Titos bunker som användes under Jugoslavien-kriget.

Kolmården

Djuriskt äventyr kombinerat med fartfyllda berg och dalbanor samt fascinerande djurshower.
Ni lär en massor av saker på ett roligt sätt och får närkontakt med fantastiska djurarter i djurparken och på Tropicarium.

Örebro

Upplev häftiga Lost City. Ett spännande äventyrsbad i Örebro. I programmet får Ni även testa Prison Island och den roliga trampolinparken Yoump.

Västerås

Västerås bjuder på mycket skratt och spänning med Actionbad, Prison island och Yoump!
Härligt boende på fina Elite Stadshotell med god frukostbuffé.

Leksand

Leksand är ett häftigt äventyr med Gokart, Höghöjdsbana,  Zipline, Äventyrgolf och Skytte. Härlig boendemiljö i 4-stjärning stugby.

Skara

Upplev Skandinaviens största vattenpark!
Vortex, Big Drop, Cobra, Racer och Spinner är några av attraktionerna Ni inte får missa. Passar alla klasser som vill skratta och bada mycket med klassen. Paketet innehåller även Gokart.

Åland

Spänningen börjar redan på Ålandsfärjan. Väljer Ni Åland möts Ni av en mysig ö med glittrande hav, skärgårdsmiljöer, fantastiska solnedgångar och ett stort utbud av roliga aktiviteter. På Åland erbjuder vi fyra olika skolreseäventyr både i den mysiga staden Mariehamn och i det idylliska samhället Eckerö.

Stockholm

Vill Ni uppleva det bästa av vår huvudstad har vi fem olika äventyr att erbjuda i Stockholm. Ni kan t.ex. få besöka det roliga tivolit Gröna Lund, Cosmonova, Prison Island, Naturhistoriska riksmuseet samt prova Sumobrottning, Bull riding, Gokart och Laserfortet. Stockholms rika utbud av nöjen och kultur gör staden till ett perfekt resmål.

Göteborg

Om Ni är intresserade av att besöka Sveriges trevligaste storstad har vi fem härliga äventyr att fresta med. Aktiviteter som erbjuds är t.ex. Liseberg, Universeum, Laserdome, Waterballs, Sumobrottning, Gokart, tur med paddanbåt och mycket mer. Som upplagt för en riktigt rolig klassresa.

Öland

Öland har ett brett utbud av natur, kultur och roliga aktiviteter. Väljer Ni Öland kan Ni få prova på Zorbfotboll, Sumobrottning, Gladiatorkamp, bada i äventyrsbad, besöka Borgholmsslott, köra gokart och många andra roliga aktiviteter. På den fina anläggningen Saxnäs får Ni även njuta av en bastukväll med bad i havet samt prova fotbollsgolf.

Bornholm

Bornholm har alltid varit ett populärt resmål för skolklasser. Ni får uppleva storslagna miljöer och närhet till havet. Aktiviteter som ingår i detta äventyr är t.ex. utflykt till en sjö där Ni får välja på en mängd olika actionfyllda aktiviteter. Rapelling, Rubber boat-stafett och Wild Wire utlovar garanterat adrenalin och pirr i magen. Ni får även besöka natur Bornholm samt se en fascinerande rovfågelshow.

Åre

Åre är ett perfekt alternativ för alla som gillar actionfyllda, roliga och annorlunda aktiviteter. Ett axplock av det som går att välja mellan är Zorbing, Waterballs, Äventyrsbad, Outdoor-laser combat och Stand up paddelboard. Miljön är fantastisk, särskilt under den härliga upplevelsen: Bastuflotte.

Värmland Vildmark

Värmland erbjuder två spännande vildmarksäventyr. Lillaflottaren som innebär att Ni får bygga Er egen flotte och ta Er fram på den vackra Klarälven. Lilla Äventyraren erbjuder en häftig  äventyrsbana som består av linbana, nedfirning och Burmabro

Småland Zipline

Upplev häftiga zipline högt uppe bland trädtopparna samt njut av SPA-kväll och spännande Spökstig.
Småland Zipline är ett riktigt häftigt äventyr som svetsar samman Er som grupp.

Sälen

Sälen bjuder på en mängd spännande aktiviteter såsom Höghöjdsbana, 5-kamp, Stand up paddleboard, Sälen Creative Challenge samt mysigt boende på Fjällgård. Boendet har 2-4 bäddsrum samt stort samlingsrum och bastu. Fiske och överlevnadsaktivitet finns också som tillval.

Kläppen

Kläppen Vinteräventyr

Vi erbjuder både ett vinteräventyr med fokus på att ha så mycket tid i backarna som möjligt samt ett deluxe äventyr där ”ALLT” ingår.
Härlig skidåkning/ snowboardåkning i gnistrande snö, spännande aktiviteter och helpension.

Bohuslän

Bohuslän är vårt nyaste äventyr med spännande bergsklättring, härlig fisketur och skön SPA-kväll. Miljön är magisk med glittrande hav och skärgårdsidyll. Möjlighet finns att boka till besök på Nordens Ark eller guidning av hällristningarna vid Tanumshede.

Oxelösund

Ett härligt program fullspäckat med roliga aktiviteter med inriktning på att stärka Er som grupp. Ni får lösa uppgifter tillsammans i de olika questarna (som Fångarna på fortet), prova saltotrampolin, klättervägg samt prova bananbåt, kajakpaddling eller hinderbana. Buss från Stockholm ingår tur & retur.

Kalmar

Kalmar äventyret bjuder på Bumperball, Bågskytte, Segway, Hinderbana, Gladiatorkamp, Guidning i Kalmarslott, Äventyrsbad och Laserdome! Härliga aktiviteter som kommer ge bättre sammanhållning och oförglömliga minnen. Logi på fina hotell/vandrarhem Svanen.

Utö

Upplev en härlig skärgårdsmiljö och roliga aktiviteter på Utö! Ni får prova på Teambuilding, Kajakpaddling, Zorbing på vatten, Bumperball och hinderbana.