Välj ett äventyr på Gotland!

Kontakta oss

Har ni frågor eller undringar?
Ring oss: 0498 – 22 16 94

Intresseanmälan

Visby 2 dagar

Bo nära stranden i Visby och välj mellan spännande aktiviteter!

BOENDEMILJÖ
Ni bor i stugor vid Visby Strandby, endast 800 meter från Visby ringmur. Anläggningen ligger mycket vackert alldeles vid havet med badstrand och brygga. Underbara solnedgångar.

Att bo i närheten av Visby innerstad är något mycket speciellt.
Hansestaden Visby är mycket välbevarad med sin unika ringmur och mängder av hus som är över 1000 år gamla. Med lite fantasi kan man lätt föreställa sig hur livet i staden gestaltade sig under Visbys storhetstid som viktig Hansestad under medeltiden. I Visby finns också mängder av mysiga restauranger, caféer, butiker med mera.

PROGRAM  (Välj mellan dag 1A eller dag 1B)

Dag 1A
Klassen anländer till Visby på eftermiddagen. Ni hämtar ut Era cyklar hos Gotlands cykeluthyrning som tar hand om transporten av Ert bagage till stugbyn. Det är sedan dags att cykla till Kneippbyns Vattenland (bokningsbart 23-26/5, 30/5-2/6, 5-9/6 samt 15-18/8, 22-25/8 ). Väl framme får Ni avnjuta ett härligt Pool party!
Kneippbyn serverar pasta med olika såser och dryck. Ni har sedan tillgång till hela det stora vattenlandet. Här finns verkligen något för alla smaker! Med 18 nedfarter och 7 pooler hittar alla snart sin egen favorit!
Många roliga vattenrutschkanor där Ni kan tävla mot varandra om vem som kommer ner snabbast. Den modige kastar sig även ut i Bullet, Shark River eller Kneippbyns världsunika Half pipe. Ni kan även ta en skön bastu om Ni vill.

Dag 1B
Klassen anländer till Visby på eftermiddagen. Ni hämtar ut Era cyklar hos Gotlands cykeluthyrning som tar hand om transporten av Ert bagage till stugbyn. Cykeltur till Uncle Joe’s (ett trevligt aktivitetshus i Visby). Ni får välja mellan en spännande Laserkväll eller Bowlingkväll! Middagen består av en god pizzabuffé.

Lasertag:
Det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmågan som avgör vem som vinner. Ni tävlar alla mot alla. Med sensorförsedda pannband och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom de mörka gångarna. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen.
Spelplanen är en 140 kvadratmeter stor och mörk labyrintbana endast upplyst av UV-ljus och med fluorescerande Sci-Fi-motiv målade på väggarna. Musiken gör också sitt för att göra aktiviteten rolig och spännande. För er som undrar över laser och eventuell risk för ögonskada så är våra vapen helt ofarliga då det inte är en laserstråle –namnet till trots – som skjuts iväg, utan en helt ofarlig IR-stråle (samma teknik som i en vanlig fjärrkontroll).

Bowling:
En rolig aktivitet där man får samordna koordinationen, balansen och koncentrationen. Att få en ”STRIKE” är en riktigt härlig känsla!

Dag 2
Frukost, städning och packning. Vi transporterar Ert bagage och magasinerar det i Visby (nära färjeterminalen) under dagen. Därefter cykeltur till Tors Gård Äventyr. Nu är det dags för den roliga aktiviteten Bumperball. Som fotboll, fast Ni själva är i stora plastbubblor och kan tacklas hur mycket som helst utan att det gör ont. Upplagt för en riktig skrattfest! Lunchen äter Ni på Tors Gård.

Efter aktiviteten cyklar Ni tillbaka till Visby. Om Ni vill besöker Ni idag Gotlands museum (Sveriges finaste länsmuseum). Här får Ni veta allt om Gotlands spännande historia. Ni kanske även hinner med en kort promenad och/- eller shoppingtur i Hansestaden innan färjan avgår.Många väljer även att ta en glass på det populära glassmagasinet i hamnen. Det finns hundratals smaker att välja mellan.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet på grund av vädret. Dag 1 ingår middag. Dag 2 ingår frukost och lunch. Minst 2 vuxna deltagare.

Aktiviteter på fritiden:
Promenader i Hansestaden, bad m.m.

Har Ni frågor eller undringar?
Ring eller maila oss
Tel: 0498 – 22 16 94
info@skolreseaventyr.se
Travel & More Norden AB

Referenser
Åsa Holm, 070-59 55 428 (förälder Stenbockskolan åk9
Mats Lidestig, 070-731 30 51 (förälder Brotorpskolan åk6
Helena Tranqvist, 019-29 80 62 (förälder Garphyttans skola)
Helena Ljung, 0530-340 61 (förälder Nordalskolan åk6)
Mikael Steen, 0481-18 943 (förälder Madesjöskolan åk6)

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Resenär kan skydda sig mot avbokningskostnader vid sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Avbeställningsskyddet kostar 70:- / deltagare och måste tecknas av samtliga i gruppen för att gälla.

RESEGARANTI
Travel & More Norden AB har ställt erforderliga resegarantier till kammarkollegiet.

Priser 2024

Minimiantal för nedanstående priser är 20 deltagare. Om Ni är färre deltagare, begär prisuppgift.

Pris per deltagare: 2-dagarsprogram: 1560:- inkl moms 12%

I priset ingår följande:

  • 1 natts logi i stugor på Visby Strandby
  • Middag dag 1
  • Frukost & Lunch dag 2
  • Aktivitet enligt Dag 1A el 1B
  • Bumperball
  • Cykelhyra inkl hjälm
  • Bagagetransport t.o.r
  • Bagageförvaring dag 2
  • Entré till Gotlands museum dag 2

Färjebiljetter
Resan till och från Gotland gör Ni med snabba och bekväma fartyg.
Vi hjälper Er att boka färjebiljetter. Ring oss för info om avgångstider och priser.

RABATT – erbjudande !
Blir ni minst 40 deltagare – 2000:- i grupprabatt (inkl. moms)