Kontakta oss

Har ni frågor eller undringar?
Ring Daniela Sundelin eller Katarina Lobelius
Tel: 0498 – 22 16 94

Intresseanmälan

London

London är en svindlande blandning av kultur i världsklass, mode, mat och fest. Det är en stad där två tusen års historia kan stå sida vid sida med glänsande nya skyskrapor.

Boendemiljö
Under Er vistelse i London bor Ni på ett trevligt vandrarhem som har tillgänglighet det datum Ni efterfrågar. Vi samarbetar med över 50 olika vandrarhem och hotell. Ett exempel är Generator Hostel i rum med 1–8 bäddar.
Generator London ligger nära Russell Square. Vandrarhemmet ligger en kort promenad från Covent Garden, Regents Park och British Museum. När vandrarhemmet byggdes gjordes en gammal polisstation om så att den skulle spegla stadens gatuliv. Lokalt återvunnet timmer, exponerat tegel och varmvalsat svart stål ger vandrarhemmet en industriell och häftig känsla.

Dag 1

Ni anländer till London med flyg, sedan tar Ni er till vandrarhemmet med tåg för att checka in och lämna Ert bagage. Ni har sedan tid att bekanta Er med omgivningarna.

Dag 2

Idag är det dags för att besöka en av världens mest kända sevärdheter, Madame Tussauds vaxkabinett. Vaxdockorna är oerhört naturtrogna, och det är svårt att inte missta dem för levande personer. Nya kändisar tillkommer hela tiden, idag finns över 450 dockor som du kan titta på. Du kan ”mingla” med Brad Pitt, Leonardo di Caprio, Kim Kardashian, USA:s förra president Barack Obama och många andra. Gillar du popstjärnor så kan du bege dig in till deras rum och hälsa på Justin Bieber, Miley Cyrus, One Direction och många fler. Ni får även se en häftig 4D film med 4D glasögon.
På eftermiddagen har Ni möjlighet att se London från en lite högre höjd än vanligt, det gör Ni genom att åka upp med London Eye. London Eye är ett pariserhjul där Ni på högsta höjd befinner Er 170 meter ovanför marken och har 40 kilometers svindlande utsikt över London och kan se t.ex. Big Ben.

Dag 3

Den här dagen får Ni kliva in i skräckens värld då Ni besöker London Dungeon.
London Dungeon är en av huvudstadens mest sevärda attraktioner – och har funnits i London i 40 år. Det är en 110 minuters resa genom Londons mörkaste förflutna från 1900-talet och framåt.
Bland de drygt 14 olika utställningarna finns till exempel  ”Jack the ripper” , seriemördaren som härjade på Londons gator och slaktade kvinnor på ruskiga sätt, den stora branden som lamslog staden och Tortyrkammaren som garanterat får Er att rysa.
Du och dina vänner vandrar genom fängelsehålorna, från show till show, guidad av professionella skådespelare.
På eftermiddagen har Ni fritid och kan själva välja om Ni vill lägga till någon extra sevärdhet eller föredrar att prova Londons härliga utbud av shopping.

Dag 4

Frukost. Packning och hemfärd.

Övrigt

Dag 2, dag 3 och dag 4 ingår frukost. Lunch och middag ordnar Ni själva.
Det finns mängder av olika alternativ att välja på beroende på vilken budget Ni har. Önskar Ni hjälp med måltider kan vi ta fram förslag till Er, men det kan vara ganska skönt att inte ha för många fasta tider att hålla sig till.

OBS! Minst 2 vuxna deltagare.

Har Ni frågor eller undringar?
Ring Katarina Lobelius  eller Daniela Sundelin
Tel: 0498 – 22 16 94

SkolreseÄventyr Norden AB

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Resenär kan skydda sig mot avbokningskostnader vid sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Vi kan hjälpa till att ta fram en offert från ERV försäkringar om Ni önskar att både resa och flygbiljetter ska ingå i avbeställningsskyddet. Priset är 6% av den totala kostnaden för resan.

RESEGARANTI
Travel & More Norden AB har ställt erforderliga resegarantier till kammarkollegiet.

Priser

I priset ingår alltid kost och logi enligt beskrivning ovan samt alla aktiviteter och entréer som finns med i programmet.
Fria resor med lokaltrafiken i London (buss/tunnelbana) ingår. Även resan med tåg från Heathrow flygplats tur & retur.
I priset för 3-dagarsprogram utgår dag 3 enligt ovan.

Minimiantal för nedanstående priser är 20 deltagare. Om Ni är färre deltagare, begär prisuppgift.

Pris   3-dagarsprogram:  Från 1990:- *
Pris   4-dagarsprogram: Från 2445:- *

*Priserna på vandrarhemmen är rörliga, kontakta oss för exakt pris just det datumet Ni är intresserade av.

Flyg (ingår ej i ovanstående pris)

Vi kan hjälpa Er att boka flygbiljetter.
Kontakta oss för info om avgångstider och priser.

RABATT – erbjudande !
Blir ni minst 40 deltagare – 3000:- i grupprabatt

Filmer/ Bilder från London