Kontakta oss

Har ni frågor eller undringar?
Ring oss: 0498 – 22 16 94

Intresseanmälan

London

London är en svindlande blandning av kultur i världsklass, mode, mat och fest. Det är en stad där två tusen års historia kan stå sida vid sida med glänsande nya skyskrapor.

Boendemiljö
Under Er vistelse i London bor Ni på ett trevligt vandrarhem som har tillgänglighet det datum Ni efterfrågar. Vi samarbetar med över 50 olika vandrarhem och hotell.

Dag 1
Ni anländer till London med flyg, sedan tar Ni er till vandrarhemmet med tåg för att checka in och lämna Ert bagage. Ni har sedan tid att bekanta Er med omgivningarna.

Dag 2
Idag är det dags för att besöka en av världens mest kända sevärdheter, Madame Tussauds vaxkabinett. Vaxdockorna är oerhört naturtrogna, och det är svårt att inte missta dem för levande personer. Nya kändisar tillkommer hela tiden, idag finns över 450 dockor som du kan titta på. Du kan ”mingla” med Brad Pitt, Leonardo di Caprio, Kim Kardashian, USA:s förra president Barack Obama och många andra. Gillar du popstjärnor så kan du bege dig in till deras rum och hälsa på Justin Bieber, Miley Cyrus, One Direction och många fler. Ni får även se en häftig 4D film med 4D glasögon.
På eftermiddagen har Ni möjlighet att se London från en lite högre höjd än vanligt, det gör Ni genom att åka upp med London Eye. London Eye är ett pariserhjul där Ni på högsta höjd befinner Er 170 meter ovanför marken och har 40 kilometers svindlande utsikt över London och kan se t.ex. Big Ben.

Dag 3
Den här dagen får Ni kliva in i skräckens värld då Ni besöker London Dungeon.
London Dungeon är en av huvudstadens mest sevärda attraktioner – och har funnits i London i 40 år. Det är en 110 minuters resa genom Londons mörkaste förflutna från 1900-talet och framåt.
Bland de drygt 14 olika utställningarna finns till exempel  ”Jack the ripper” , seriemördaren som härjade på Londons gator och slaktade kvinnor på ruskiga sätt, den stora branden som lamslog staden och Tortyrkammaren som garanterat får Er att rysa.
Du och dina vänner vandrar genom fängelsehålorna, från show till show, guidad av professionella skådespelare.
På eftermiddagen har Ni fritid och kan själva välja om Ni vill lägga till någon extra sevärdhet eller föredrar att prova Londons härliga utbud av shopping.

Dag 4
Frukost. Packning och hemfärd.

Övrigt
Det finns mängder av olika alternativ att välja på beroende på vilken budget Ni har. Önskar Ni hjälp med måltider kan vi ta fram förslag till Er, men det kan vara ganska skönt att inte ha för många fasta tider att hålla sig till.

OBS! Minst 2 vuxna deltagare.

Flygbiljetter ingår ej men vi tar gärna fram prisuppgift vid intresse.

Har Ni frågor eller undringar?
Ring eller maila oss
Tel: 0498 – 22 16 94
Email: info@skolreseaventyr.se

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Resenär kan skydda sig mot avbokningskostnader vid sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Vi kan hjälpa till att ta fram en offert från ERV försäkringar om Ni önskar att både resa och flygbiljetter ska ingå i avbeställningsskyddet. Priset är 6% av den totala kostnaden för resan.

RESEGARANTI
Travel & More Norden AB har ställt erforderliga resegarantier till kammarkollegiet.

Priser

Minimiantal för nedanstående priser är 20 deltagare. Om Ni är färre deltagare, begär prisuppgift.

Pris 3-dagar:  Från ca 2400:- *
Pris 4-dagar: Från 2900:- *

*Priserna på vandrarhemmen är rörliga, kontakta oss för exakt pris just det datumet Ni är intresserade av.

Följande ingår:

  • Boende på vandrarhem
  • Frukost dag 2, 3 och 4
  • Inträden till de olika aktiviteterna enligt programmet
  • Fria resor med lokaltrafiken i London (buss/tunnelbana). Även resan med tåg från Heathrow flygplats tur & retur.

I priset för 3-dagarsprogram utgår dag 3 enligt programmet, Ni kan dock även skräddarsy er resa om Ni vill.

Filmer/ Bilder från London