Skara äventyret

Kontakta oss

Har ni frågor eller undringar?
Ring Daniela Sundelin eller Katarina Lobelius
Tel: 0498 – 22 16 94

Intresseanmälan

Skara äventyret

Skandinaviens största vattenpark med tivoli och gokart

BOENDEMILJÖ

Skara Sommarland ligger mellan Skara och Skövde. Vi hjälper gärna till att boka buss från Er hemort. 
Ni bor i campingstugor (12 kvm) med 4 bäddar. På campingområdet finns fem servicehus med duschar, toaletter och diskmöjligheter, grillplatser, restaurang, matbutik samt TV-stuga. Här finns också lekplats, äventyrsgolf, minitennis, tennisbana, basketplan, fotbollsplan och den populära Swingen.
Bokningsbara datum: 2-3/6, 6-10/6, 13-19/8

Dag 1

Ankomst och incheckning.

Idag har Ni en härlig heldag på Skara Sommarland och får uppleva bland annat följande attraktioner:

Big Drop:
Attraktionen Big Drop är Europas högsta vattenfrittfall med fallucka. För att åka kliver du in i en röd kapsel, korsar dina armar och fötter och väntar på nedräkningen. Plötsligt öppnas en fallucka under dina fötter och ett sus går genom kroppen när du faller fritt i röret med en hastighet av 60 km/h. Banans fallhöjd är imponerande 21 meter vilket gör attraktionen till en av de häftigaste i vattenparken.

Cobra:
Känn känslan av viktlöshet när du faller ner för stupet och sedan glider in i en enorm våg – den unika attraktionen Cobra i vattenparken på Skara Sommarland bjuder på spänning av toppklass. I Cobra sitter ni minst två personer och max fyra personer i en gul gummiflotte som är formad som en fyrklöver. Flotten färdas i en vattenbana genom tunnlar och svängar, för att avslutas upp för en jättehög vägg på 13 meter. Den här attraktionen passar modiga åkare i alla åldrar som vill uppleva en vattenattraktion lik ingen annan tillsammans med vänner

Racer:
Utmana kompisarna och hela familjen i vattenrutschbanan Racer! Vattenbanan är 90 meter lång och har blå nyanser med ett checkerflagmönster som målgång. Man åker på mattor där upp till fyra personer kan tävla mot varandra samtidigt med tidtagning.

Vortex:
Kämpa mot vattenvirveln och se hur många varv du klarar av att åka i den stora cylinderformade behållaren! Vortex är en av Skara Sommarlands blöta attraktioner där du börjar med att åka ner i ett långt rör i en rasande fart. Färden i det långa röret slutar med att du tillslut hamnar i en stor behållare där du kan åka runt flera varv innan du hamnar i landningspoolen. Låter det knasigt? Man kan tänka att ett åk i attraktionen Vortex är som att låta sig spolas ner i ett gigantiskt avlopp, där man kan tävla mot sig själv om hur många varv man klarar av i virveln av vatten. En superskojig, annorlunda och utmanande attraktion som kommer få dig att vilja åka fler gånger! Tävla mot kompisen eller kanske syskonen. De mest rutinerade åkarna klarar 4-5 varv i den stora behållaren innan de spolas ner i landningspoolen. Det är kanske ett mål att ha i sikte!

Spinner:
Om du är en person som gillar berg- och dalbanor men samtidigt vill testa på något lite annorlunda så är attraktionen Spinner helt klart något för dig! Under denna roliga färd får du smak av en klassisk berg- och dalbana med en cool twist. Det är nämligen så att själva vagnen som du sitter i snurrar runt under färden samtidigt som den rör sig framåt, helt galet! I attraktionen sitter man två och två och varje vagn har fyra säten, samtidigt som man sitter med ryggen mot två andra personer.

Gocart:
En fartfylld upplevelse för alla som älskar att gasa. Vem blir klassens Racing Champion?
1 åk per person med Imola 2000 eller Formula Indycart ingår.

Dag 2
Frukosten äter Ni på anläggningen, därefter hemfärd.
(Om Ni vill kan vi boka in entré och måltider ytterligare en dag, begär prisuppgift)

Övrigt

Dag 1 ingår lunch och middag. Dag 2 ingår frukost.

Logi i 4 bäddsstugor samt Entré till Skara Sommarland ingår.
Ni åker obegränsat gällande karuseller och berg & dalbanor samt badar och åker rutschkana hur mycket Ni vill i Vattenlandet.
Gokart ingår till samtliga (ett åk per person med Formula Indycart eller Imola 2000)

Vi hjälper gärna till med transporten från Er hemort. Kontakta oss för offert.

OBS! Minst 2 vuxna deltagare.

Aktiviteter på fritiden:
Lekplats, äventyrsgolf, minitennis, tennisbana, basketplan, fotbollsplan och den populära Swingen.

Har Ni frågor eller undringar?
Ring Daniela Sundelin eller Katarina Lobelius
Tel: 0498 – 22 16 94

SkolreseÄventyr Norden AB

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Resenär kan skydda sig mot avbokningskostnader vid sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Avbeställningsskyddet kostar 50:- + moms 12% / deltagare och måste tecknas av samtliga i gruppen för att gälla.

RESEGARANTI
SkolreseÄventyr Norden AB har ställt erforderliga resegarantier till kammarkollegiet.

Priser

I priset ingår alltid kost och logi enligt beskrivning ovan samt alla aktiviteter och entréer som finns med i programmet.

Minimiantal för nedanstående priser är 20 deltagare. Om Ni är färre deltagare, begär prisuppgift.

Pris  :  950:-  (848,21 exkl moms) / per person vid bokning av åk 4-6
Pris  :  1040:-  (928,57 exkl moms) / per person vid bokning av åk 7-9

Bokningsbara datum:
2019-06-06- 2019-06-09
2019-06-15- 2019-06-28
2019-08-04- 2019-08-18