Våra destinationer

Gotland

Gotland är perfekt för skolresor. Upplev en magisk ö med vacker natur och spännande medeltida atmosfär i Hansestaden Visby. Vi erbjuder fyra olika paket på Gotland. Alla äventyr är fullspäckade med spännande och roliga aktiviteter.

lokal med studsmattor

Gävle

Gävle-äventyret är ett härligt paket som innehåller allt för en aktiv och spännande skolresa. The Dome är ett häftigt aktivitetscenter med 6000 kvm fyllt av trampoliner, ninjabana, klätterväggar och skatehallar. Ni väljer sedan om Ni vill inkludera en kuslig guidning på ett fängelsemuseum, ett roligt äventyrsbad eller ett besök på den fantastiska nöjesparken Furuvik med djurpark, äventyrsbad och tivoli.

Örebro

Upplev häftiga Lost City. Ett spännande äventyrsbad i Örebro. I programmet får Ni även testa Prison Island och den roliga trampolinparken Jump Yard. Ni kan även välja att besöka Sörbybacken med höghöjdsbana, hinderbana och fotbollsgolf.
För de som vill kan vi boka in en spökvandring på Örebro slott.

Västerås

Västerås bjuder på mycket skratt och spänning med Actionbad, Prison island, JumpYard, Höghöjdsbana, Stand up paddelboard och 8-kamp! Det finns två program att välja på. Antingen bor Ni på Scandic hotel eller i stugor på Björnögården.

Uppsala

Åk till en av Sveriges äldsta städer, här finns gott om historia och aktiviteter att välja bland. I vårt paket ingår ett besök på äventyrsbadet Fyrishov samt Trampolinparken Turbo Sport Adventure Zone. Bo bekvämt på Scandic i flerbäddsrum.

Lakeside Adventure

Detta äventyr innehåller utflykt med canadensare, Bumperball, S.U.P och skyttekamp.
Ni bor i mysiga stugor på Skantzö Camping i Hallstahammar, endast 1,5h från Sthlm.
På campingen finns även ett härligt utomhusbad med hopptorn och vattenrutschbanor som Ni får tillgång till.

Stockholm

Storstaden har mycket att erbjuda för de som vill uppleva roliga aktiviteter och kultur.
Exempel på aktiviteter är t.ex. Cosmonova, Prison Island,Laserdome eller JumpYard.
Självklart gör vi även plats i programmet om Ni vill ha med ett besök på Gröna Lund

Utö

Upplev en härlig skärgårdsmiljö och roliga aktiviteter på Utö! Ni får prova på Teambuilding, Kajakpaddling, och Bumperball.

Göteborg

Om Ni är intresserade av att besöka Sveriges trevligaste storstad har vi flera olika äventyr att fresta med. Aktiviteter som erbjuds är t.ex. Liseberg, Universeum, Laserdome, Gokart, tur med paddanbåt och mycket mer. Som upplagt för en riktigt rolig klassresa.

Öland

Öland har ett brett utbud av natur, kultur och roliga aktiviteter. Här kan Ni få prova på Höghöjdsbana, bada i äventyrsbad, besöka Borgholmsslott, köra gokart och många andra roliga aktiviteter. Ni bor på Hallstorps Townhouse eller Saxnäs Camping

Åre

Åre är ett perfekt alternativ för alla som gillar actionfyllda, roliga och annorlunda aktiviteter. Ett axplock av det som går att välja mellan är Zorbing, Waterballs, Äventyrsbad, Outdoor-laser combat och Stand up paddelboard. Miljön är fantastisk, särskilt under den härliga upplevelsen: Bastuflotte.

äventyr med lekande barn i sälen med skolreseaventyr.se

Sälen

Upplev härlig fjällmiljö och häftiga aktiviteter. Här bor Ni på den mysiga Sälsäterns Fjällgård i Lindvallen och får själva välja mellan aktiviteterna: Paintball, Archery Combat, S.U.P, Vandring, Fiske, 5-kamp, Bumperball och Eldkamp.

Kalmar

Kalmar äventyret bjuder på Höghöjdsbana, Guidning i Kalmarslott, Äventyrsbad och Laserdome! Härliga aktiviteter som kommer ge bättre sammanhållning och oförglömliga minnen. Logi på fina hotell/vandrarhem Svanen.

Bohuslän

Bohuslän är ett äventyr med spännande bergsklättring, härlig fisketur och skön SPA-kväll. Miljön är magisk med glittrande hav och skärgårdsidyll. Möjlighet finns att boka till besök på Nordens Ark eller guidning av hällristningarna vid Tanumshede.

Åland

Spänningen börjar redan på Ålandsfärjan. Väljer Ni Åland möts Ni av en mysig ö med glittrande hav, skärgårdsmiljöer, fantastiska solnedgångar och ett stort utbud av roliga aktiviteter. På Åland erbjuder vi olika skolreseäventyr i den mysiga staden Mariehamn.

Köpenhamn

Danmarks mysiga huvudstad är full av caféer, butiker och några av de bästa restaurangerna i Skandinavien. Vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner utgör en perfekt blandning av gammalt och nytt. En tur genom staden garanterar att du stöter på färgglada fantastiska fasader och grönskande parker, välkommen till Köpenhamn!