Göteborg

Besök Göteborg – staden svenska folket har röstat fram som Sveriges trevligaste storstad! Bokar Ni något av våra Göteborgsäventyr får Ni uppleva massor av häftiga aktiviteter. Vad sägs om Gladiatorfesten med de roliga aktiviteterna Mad Cow och Laserdome? Ni får även uppleva Universeum som kort sagt är 8000 kvadratmeter äventyr mitt i Göteborg.

Självklart har vi även reserverat plats för den härliga nöjesparken Liseberg i samtliga program. Attraktioner som Loke, Balder, Atmosfear och Aerospin får det garanterat att pirra i magen på alla som älskar fart. Under corona har Liseberg använt sig av digitalt kösystem vilket inneburit att grupper har fått boka in besöket på egen hand via Lisebergs hemsida.
Vi hjälper dock till med allt annat i programmet såsom boende, måltider, andra aktiviteter samt åkkort med lokaltrafiken.

En tur med traditionella Paddanbåten kan vi också boka in till de som vill samt om Ni skulle vilja ha med aktiviteter som “Prison island” , “JumpYard” eller Gokart. Säg till så kan vi skräddarsy en program för just Er klass.